ADHD

پرسش و پاسخ هایی برای شناخت بیشتر اختلال نقص توجه و هر آنچه که باید درباره آن بدانید ….

طیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به دسته بندی طیف اختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به دسته بندی طیف اختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به دسته بندی طیف اختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به دسته بندی طیف اختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به دسته بندی طیف اختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به دسته بندی طیف اختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این ختلالات اظطرابی میپردازیم و میتوانید از لیست مقابل هر بخش از آن را مطالعه کنیدطیف اختلالاتی که ریشه های اظطرابی دارند و در این زمینه قرار میگیرند در این بخش به 

مبانی اختلال نقص توجه و بیش فعالی


 نتایج حاصل از یک مطالعه ملی  اجرا شد نشان داد که تعدادی از عوامل خطر غیرژنتیکی می‌توانند بر خطر ابتلا به ADHD تأثیر بگذارند.

کودکانی که در این پژوهش شرکت داشتند. از دوران جنینی تا هفت‌سالگی مورد ارزیابی قرار گرفتند عوامل خطر برای ADHD شامل سابقه مصرف سیگار الکل مصرف دارو و کم‌خونی در دوران بارداری تولد با کفل عفونت جفت در زمان زایمان زودرس اندازه سر کوچک در زمان تولد هستند. به نظر می‌رسد که سابقه خانوادگی عقب‌ماندگی و سطح اقتصادی اجتماعی پایین نیز از عوامل خطر باشند مشکلات نورولوژیکی در ماه اول زندگی خطر ابتلا به ADHD را در هفت‌سالگی از ۲ درصد به ۵۰ درصد افزایش می‌دهد. تأخیر رشدی و افزایش فعالیت در دوران نوزادی ADHD در هفت‌سالگی را پیش‌بینی می‌کند. وقتی یک کودک چهارساله دور سر کوچک چشمه‌ای آستیگمات یا نواقص حرکتی بصری حرکتی ریز یا درشت داشته باشد خطر ADHD افزایش می‌یابد.
 مشکلات روان‌شناختی خانه نیز عوامل خطر برای ADHD هستند. یک مطالعه انجام شده در هاوایی نشان داد در کودکانی که از خانواده‌های دارای تعارض و تنش زیاد هستند خطر ۲۰۰ تا ۰۰ درصد افزایش می‌یابد. در مطالعه سوئدی زندگی خانوادگی نارضایتی بخش بزرگ‌ترین عامل خطر برای ADHD شناخته شد که برجسته‌تر و مهم‌تر از سایر مشکلات دارویی است.
 داشتن یک یا حتی چند عامل خطر به این معنی نیست که ADHD قرار است رخ دهد؛ اما این امر احتمال ابتلای ADHD را در آن فرد نسبت به فردی که هیچ عوامل خطری ندارد بیشتر می‌کند. این عوامل خطر یک کودک را به درجات مختلف نسبت به ADHD مستعد می‌کند.